Eigentijds landelijke villa
01
Noord Holland
Klassieke symmetrie geeft deze eigentijds landelijke villa een rustige uitstraling. De centrale entree met vide geeft het grote dakvlak een elegante uitstraling. En deze wordt versterkt door de strak gedetailleerde dakkapellen.

Moderne materialisering basis voor vormgeving

Het zink van de dakkapellen past naadloos bij de moderne materialisering. Die bestaat verder uit een dak met een antraciete vlakke pan en gevels van witte stucwerk met daaronder een donker gemetselde plint. De witte dakgoten en dakranden zijn, net zoals de dakkapellen strak gedetailleerd. Dit rustige palet vormt de basis voor de vormgeving van het ontwerp en zorgt ervoor dat alle vormen een helder en rustig geheel vormen.
Het centrale punt van het ontwerp, dat zich ook letterlijk in het midden van de villa bevindt, wordt geaccentueerd door de eikenhouten bekleding. Hierdoor worden de verticale ramen van de vide extra benadrukt.
02
03
Heeft u plannen om nieuw te bouwen en spreekt dit ontwerp u aan, neem dan contact op met Tijmen Bos Architecten. Samen met u onderzoeken we hoe het potentieel van uw locatie maximaal ingezet kan worden om de villa van u wensen te realiseren

Nieuwbouwplannen?